خبر فوری:
1400/04/22
رونمایی از اقلام بهداشتی مقابله با کرونا اهدایی توسط مجمع خیرین سلامت
.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر؛ مهندس بامری معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بیان کرد: با توجه به اینکه ما در شرایط بسیار بحرانی کرونا هستیم و تجهیز کردن مراکز بطور مداوم باتوجه به افزایش بیماران یک امر مهم و ضروری به شمار می رود، نیاز است که مشارکت جدی و فعال خیرین و سازمان های مردم نهاد داشته باشند .

وی افزود: در همین راستا دعوت میکنم به مشارکت و همکاری خیرین ،سازمان های مردم نهاد، ngo ها با توجه به نیازی که ما در دانشگاه و در بیمارستان ها داریم، چون در شرایط بحرانی هستیم و این همراهی شما آلام درد بیماران عزیز را کم می کند.

وی گفت: اعتبار ریالی تجهیزاتی که امروز رونمایی می شود 10 میلیارد تومان است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ادامه داد: از دانشگاه یاسوج و دزفول که 420 میلیون تومان در این طرح کمک کردند قدردانی و تشکر می کنیم.

بامری اذعان کرد: از مجموعه خیرین ، سازمان های مردم نهاد و ngo ها خواهشمندم در این بحران سخت کرونا به مراکز درمانی ما کمک کنند .

محمودرضا ناصح، مدیر مجمع خیرین سلامت جنوب استان سیستان و بیان کرد: با توجه به شرایط دشوار ایجاد شده در استان به ویژه برای کادر بهداشت و سلامت، این مجمع خیرین در راستای رسالت اجتماعی، کمک به حوزه سلامت را در اولویت قرار داد.

وی ادامه داد: پس از برگزاری جلسه و نیازسنجی، اقلام مورد نیاز کادر بهداشت و درمان، تجهیزاتی خریداری و در اختیار بیمارستان و مکراکز درمانی جنوب استان قرار گرفت.

مدیر مجمع خیرین سلامت جنوب استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این اقدام با هماهنگی اعضای این مجمع و خیرین انجام شد، تصریح کرد: این اقلام شامل انواع ماسک ؛ n95 محلول ضدعفونی‌کننده، ملزومات حفاظت فردی مثل گان جراحی و کپسول اکسیژن است.

وی گفت: کپسول اکسیژن 40 لیتری، برای مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان های بمپور، بزمان، چاه جمال ایرانشهر، کلات سرباز، دلگان، مهرستان، قصرقند، تیس چابهار، کنارک و اورژانس ایرانشهر هر کدام 2 عدد تحویل داده شد.

ناصح اذعان کرد: گان جراحی؛ به بیمارستان شهرستان های خاتم الانبیا و ایران ایرانشهر 300، ولایت راسک200، محمد رسول الله نیکشهر 300 و بیمارستان امام علی علیه السلام چابهار 200 دست اهدا شد.

وی ادامه داد: لباس حفاظت فردی؛ اورژانس مهرستان 80، راسک و سرباز 150، اورژانس دلگان 90، نیکشهر 120، قصرقند 50، فنوج 50، کنارک 90، چابهار و دشتیاری 120، ایرانشهر و بمپور 250 دست تحویل داده شد.

مدیر مجمع خیرین سلامت جنوب استان سیستان و بلوچستان از اهدای چهار هزار ماسک به بیمارستان ها خبر داد و گفت: n95
خاتم الانبیا ایرانشهر 500، محمد رسول الله نیکشهر 400، ولایت راسک، 400، امام علی ع چابهار 500 و به اورژانس شهرستان های ایرانشهر 500، راسک 400، دلگان 300، چابهار 500، نیکشهر 400 عدد اهدا شد.

وی خاطرنشان کرد: پویش هر نفر یک خیر سلامت، فرصتی برای یاری رساندن به نیازمندان و همیاری مدافعان سلامت برای مقابله و پیشگیری از کرونا ویروس است.