دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر
1400/04/17
563
در راستای ارتقای تجهیزات و زیرساخت های حوزه درمان جنوب استان و کاهش مشکلات بیماران کرونایی، 2 دستگاه اکسیژن ساز برای بیمارستان‌های خاتم الانبیا و ایران ایرانشهر خریداری شده است
.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر : در راستای ارتقاء تجهیزات و زیرساخت های حوزه درمان جنوب استان و کاهش مشکلات بیماران کرونایی، 2 دستگاه اکسیژن ساز برای بیمارستان‌های خاتم الانبیاء و ایران ایرانشهر خریداری شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر دکتر کامران کردی افزود : ظرفیت این دستگاه ها 600لیتر است و هم اکنون پس از تحویل به این مراکز درمانی آماده نصب هستند.
وی اظهار داشت : یک دستگاه اکسیژن ساز دیگر تا پایان ماه جاری برای افزایش تجهیزات بیمارستان ولایت شهرستان راسک خریداری و تحویل این مرکز درمانی خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت: برای خرید و تجهیز این دستگاه ها مبلغ 5 میلیارد تومان هزینه شده است.
دکتر کردی تصریح کرد: تجهیز و ارتقاء زیرساخت های مراکز درمانی جنوب استان یکی از اولویت ها و برنامه های اصلی دانشگاه است که بطور مداوم با برنامه ریزی سعی داریم در کمترین زمان ممکن انجام شود.
وی تاکید کرد: در حال حاضر با تمام توان نیاز مراکز درمانی را برای ارائه خدمات مطلوب تامین خواهیم کرد.