دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر
1400/04/30
727
پیام تبریک دکتر کامران کردی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان
.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر؛ دکتر کامران کردی با انتشار پیامی فرا رسیدن عید سعید قربان را تبریک گفت.

متن پیام وی به شرح زیر است :

بسم الله الرحمن الرحیم

عید قربان، عید الاضحی  جلوه گاه ایثار در برابر خالق لایزال و روز رهایی از بند نفس برای کسب رضای حق تعالی است.
عید قربان عید ایمان و امتحان و یادآور نمایش بندگی حضرت ابراهیم خلیل الله(ع) و رهایی از تعلقات دنیوی و عید بخشش و بندگی است.

امسال در حالی عید سعید قربان را جشن می‌گیریم که سایه بیماری کووید 19 همچنان سلامتی مردم شریف مان را تهدید می‌کند.

لذا ضمن تبریک این عید سعید از عموم مردم تقاضا می نمایم با جدیت نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک و همچنین رعایت فاصله  گذاری و پرهیز از حضور در تجمعات اهتمام ورزیده تا با کمک هم بتوانیم از این بحران به سلامت عبور کنیم.

در پایان ضمن عرض خسته نباشید به کادر درمان و مدافعین سلامت، سلامتی و سعادت مردم شریف استان  و سربلندی ایران اسلامی را از معبود متعال خواستارم.

دکتر کامران کردی
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر